VOORKOM KERSTSTRESS - KOOP JE CADEAUS VROEG!

Wil je je familie dit jaar iets heel speciaals geven voor Kerstmis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De eerste zelfgeschilderde foto, een voetafdruk of een handgeschreven woord - wij vereeuwigen al deze mooie herinneringen in prachtige sieraden.
Maar let op: het risico op vreugdetranen op kerstavond is groot! :)

Let op de levertijd!

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn cadeaus op tijd voor Kerstmis ontvangt, willen wij u herinneren aan onze levertijd van ca. 4 weken voor sommige van onze producten. Dit geldt voor onze gepersonaliseerde juwelen die speciaal voor u worden gemaakt en dus iets meer tijd in beslag nemen:
Kinderprenten Schuck/Handschrift Sieraden/Hand en voetafdruk Sieraden/Silhouetten Sieraden/Heartscapes Sieraden

GEGARANDEERDE LEVERING VOOR KERSTAVOND VOOR BESTELLINGEN GEPLAATST VOOR 19.11.

Geschenken voor moeders
Tranen van vreugde gegarandeerd

Iets persoonlijks van je eigen kind heeft een heel speciale betekenis voor moeders. Of het nu gaat om een sieraad van de tekening van het eerste kind, een handgeschreven "Mama" of een prachtige ketting met alle geboortegegevens. Een sieraad van Minimalerei wordt het hoogtepunt onder de kerstboom!

GESCHENKEN VOOR VADERS
Papa zal het geweldig vinden.

Niet alleen moeders houden van onze producten. Vaders zijn ook blij met een persoonlijk cadeau van hun kinderen - sleutelhangers zijn bijzonder populair.

Geschenken voor oma en opa
CADEAU-IDEEËN VOOR OMA & OPA

Dezelfde vraag elk jaar. Wat geef je je ouders? Verras ze dit jaar met iets heel persoonlijks. Misschien een "Oma" armband, handgeschreven door het kleinkind. Of wat dacht je van een sleutelhanger voor opa?

Uniek
GEGRAVEERDE SIERADEN VAN MINIMALEREI

Maak uw eigen persoonlijke gravure met onze editor. Al onze sieraden worden met de grootste toewijding en precisie voor je gegraveerd!

MINIMALEREI VOUCHER
Altijd een goed idee.

Je kunt nooit fout gaan met een voucher! De ontvanger kan zijn of haar persoonlijke unieke item bestellen in onze online shop voor de corresponderende waarde van de voucher.

*Diese Aktion ist bis zum 20.11.2022, 23:59 Uhr gültig und gilt auf alle Artikel aus unserem Sortiment. Gutscheine sind von der Aktion ausgeschlossen. Der Rabattcode muss im Warenkorb angegeben werden. Der Rabatt ist nicht mit anderen Aktionen kombinierbar.