Hoe het allemaal begon...

Alle ouders zullen het zeker met ons eens zijn: Als onze eigen kinderen hun eerste zelfgeschilderde foto's laten zien, zijn we apetrots. Dat is precies hoe we ons voelden toen onze zoon Louis zijn eerste geschilderde stokjesfiguren, dinosaurussen en auto's liet zien. Een "best-of" van de foto's vond natuurlijk zijn plaats op de koelkast thuis. Maar op een dag kwamen we op het idee dat het leuk zou zijn als we onze favoriete foto altijd bij ons konden dragen. Na enig nadenken was het idee duidelijk: we zouden unieke juwelen maken van de tekeningen van de kinderen!

Laten we aan het werk gaan...

We gebruikten de sjablonen van Louis en gingen aan de slag. Toen mijn vrouw eindelijk de eerste afgewerkte sleutelhanger te zien kreeg, vloeiden er onmiddellijk vreugdetranen en werd ze heel sentimenteel. Toen wisten we het: dit is een prachtige manier om de grote kunstwerken voor altijd te vereeuwigen en we konden haast niet wachten om vele moeders en vaders blij te maken met zo'n uniek stuk. Als ketting voor mama of als hanger voor papa's autosleutels.
Tussen haakjes: Ons eerste motief was een door onze zoon geschilderde dinosaurus - die later het logo van Minimalerei werd :)

De dino tekening van onze zoon Louis

Ons Minimal Painting Logo met de Dino

De dino tekening vereeuwigd als een prachtige halsketting

Nog meer mooie herinneringen...

We realiseerden ons al snel dat niet alleen kindertekeningen een mooie herinnering zijn, maar dat er ook andere dingen zijn die als juweel kunnen worden vereeuwigd. Dus gebruiken we vanaf nu ook handgeschreven woorden en letters, hand/voetafdrukken, silhouetten en nog veel meer om kettingen, armbanden en sleutelhangers te maken.